Recensies

Lees hieronder de mening van onze klant.
Wilt u zelf ook een recensie achterlaten op onze website, gebruik dan het formulier hieronder.

Enorm tevreden!

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2024

Voor onze trouwringen zijn we bij deze juwelier langs geweest. Tijdens de afspraak was er alle tijd en aandacht voor onze wensen en omdat ze maatwerk leveren waren de keuzes bijna eindeloos. We zijn heel prettig geholpen en geslaagd voor onze ringen.

Linda

Fijn geholpen

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2024

Via een beurs bij jullie terecht gekomen en daar meteen al een goed gevoel bij. Ook in de winkel fijn geholpen en zoveel keuze aan ringen!

Rachel

Fantastische trouwringen

Rated 5,0 out of 5
1 februari 2024

Wij zijn een aantal keer langs geweest en door verschillende medewerkers vakkundig geholpen. Ze zijn gepassioneerd, geven gedegen advies, nemen de tijd en vanwege hun eigen smederij/atelier is er veel mogelijk. We hebben prachtige custom made trouwringen die er na ruim een half jaar nog steeds goed uitzien!

Mallory Jelle

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
18 december 2023

Afgelopen zaterdag hebben wij onze trouwringen uitgezocht. Wij werden goed geholpen en hadden een prettig gevoel bij de medewerkers en de zaak.

Wendy

Enthousiast en fijn

Rated 5,0 out of 5
18 december 2023

Niet alleen de verlovingsring, maar ook de trouwringen hier gehaald. Wat een ontzettend fijne service. Je wordt enthousiast geholpen. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat je het resultaat krijgt wat je wil. En dat met een flinke laag passie. Ook krijg je topkwaliteit en dat voor een mooie prijs. Helemaal top!

Elvira en Omar