Recensies

Lees hieronder de mening van onze klant.
Wilt u zelf ook een recensie achterlaten op onze website, gebruik dan het contactformulier en laat weten wat u van ons vind.

Top zaak, met een top service. Absoluut een aanrader.

Robin

Wij zijn erg blij met onze ringen. Er wordt goed geluisterd naar je
wensen en alles is mogelijk.
Goede prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid.
Wij kunnen Albino Ringen van harte aanbevelen.

Chantal

Fantastische service en je wordt geholpen door zeer lieve, vriendelijke en vakkundige mensen.

Maurice

Ik kan deze zaak van harte aanbevelen.

Chanty

Ze begrepen onze wensen goed en de ringen zijn precies zo geworden als dat wij graag wilde.
Ze denken met je mee en kijken zo wat er mogelijk is binnen je budget.

Anoniem

Een fantastisch team, zijn erg vriendelijk en er is super veel mogelijk. Wij hebben uit een bestaande ring een nieuwe trouwring laten maken die er exact uitziet als de heren ring. Ze zijn echt top!

Ashley

We hebben prachtige ringen voor een goede prijs. We konden al onze vragen bij hen kwijt en de klantvriendelijkheid was optimaal en erg leuk dat het een familiebedrijf is. Je merkt hierdoor hun persoonlijke touch en bevlogenheid.

Nathalie

We kwamen Sjaak Knijn tegen op een beurs en hebben een gezellig gesprek gehad.
Vervolgens naar de winkel en heel veel ringen gepast om tot ons eigen ontwerp te komen, unieke trouwringen dus.
In de winkel ook weer perfect geholpen en achteraf kregen we nog een leuke kaart met een foto van hoe wij ringen aan het uitzoeken waren. Daarnaast zijn de ringen ook nog leuk geprijsd.

Alles tezamen maakt het ringen uitzoeken in de winkel van Sjaak super leuk!

Anoniem

Uitstekende service. Wij hebben nu de perfecte trouwring dankzij Albino Ringen uitgekozen. Uniek design en helemaal naar onze eigen smaak.

Dominique

We zijn hun tegengekomen op een trouwbeurs. Ze maakte daar een leuke en vriendelijke indruk. De ringen die we hebben gekozen zijn erg mooi.

Rick

Zeer goed bevallen. Goede service en prachtige ringen. Vond het erg fijn dat mijn ring op maat werd gemaakt. Zo kun je zelf bepalen wat je wilt!

Wilma

We hebben onze ringen helemaal naar onze eigen wens kunnen samenstellen.

Nina

“De eerste afspraak was al super gezellig. Er wordt echt de tijd genomen en meegedacht. Er is daar zoveel ervaring in huis en echt alles is mogelijk! Het was een hele leuke ervaring om samen met de kinderen de ringen uit te zoeken. Daarna nog een keer passen voordat de gravure en steentjes er in gingen en daarna nog een keer voor het uiteindelijke resultaat. Nu liggen de ringen daar veilig in de kluis, ook dat is allemaal mogelijk. En we werden ook nog verrast met een leuke foto van het uitzoekmoment”

Gea