Recensies

Lees hieronder de mening van onze klant.
Wilt u zelf ook een recensie achterlaten op onze website, gebruik dan het formulier hieronder.

Heel erg tevreden

Rated 5 out of 5
5 maart 2023

Super goed geholpen door Bart, allereerst al bij het uitzoeken van de verlovingsring, waarbij hij goed meedacht en ringen voorstelde die paste bij wat ik zocht.

Bij het uitzoeken van de trouwringen zagen we door de bomen het bos niet meer en hebben we een afspraak gemaakt bij de zaak. Wederom werden we weer goed ontvangen en namen ze alle tijd voor ons en luisterden ze goed naar onze wensen. We kunnen nu al niet wachten tot we de trouwringen op mogen halen!

Willemein en Niels

Al jarenlang een begrip

Rated 5 out of 5
5 maart 2023

Al jarenlang een begrip in Heerhugowaard en omstreken, maar ook voor mijn familie. Wij gaan eigenlijk altijd naar de familie Knijn, omdat de service altijd goed is en de kwaliteit nog beter. Ik kan mij geen betere juwelier wensen. Ook hebben wij hier deze week onze trouwringen uitgezocht, weet met geweldige persoonlijke service!

Jan Janssen

Echte aanrader!

Rated 5 out of 5
26 februari 2023

Heel fijn en professioneel geholpen door de eigenaar. De passie voor het vak straalde ervan af. Ontzettend blij met onze gekozen ringen en we kunnen niet wachten om ze in het echt straks te zien! Echt een aanrader voor het uitkiezen van trouwringen.

Ook het enthousiasme vanuit de zoon was duidelijk merkbaar op de trouwbeurs waar wij Albino Trouwringen zijn tegengekomen 😉

Tom & Manon

Uitzoeken trouwringen, top!

Rated 5 out of 5
26 februari 2023

Een zeer klantvriendelijke en meedenkende service!

Sam

Hele fijne service

Rated 5 out of 5
16 januari 2023

Neemt de tijd, denkt met je mee en is duidelijk in zijn uitleg over de vele mogelijkheden . Een hele prettige ervaring gehad. Kortom een aanrader!

Willemijn