Recensies

Lees hieronder de mening van onze klant.
Wilt u zelf ook een recensie achterlaten op onze website, gebruik dan het formulier hieronder.

Fijn geholpen

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Nadat ik helemaal enthousiast was geworden op de trouwbeurs in Hoorn, hebben wij meteen een afspraak gemaakt voor onze trouwringen bij Sjaak Knijn. Hier werd de tijd genomen om alles over de ringen te vertellen en te laten zien. We hebben prachtige ringen uitgekozen en als afsluiting zijn er nog wat foto’s van het moment gemaakt als herinnering. Bedankt Bart voor je adviezen.

Arno en Annemiek

Geweldig 🥰

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Wij hadden deels eigen goud met veel emotionele waarde voor ons . Ik heb veel juweliers afgebeld maar bijna iedereen gooit er ingeruild goud bij door . Dat doet albino ringen dus niet. Wij wilde ook zelf ontwerpen en bart dacht steeds mee superfijn . Voor ons zitten ze op ruim 2 uur afstand maar dat was het meer dan waard . 3x geweest totdat hij geheel af was . Dit is echt het beste adres voor je trouwringen !!
Wij zijn nu 3 jaar getrouwd en hebben afgelopen september onze ringen laten poetsen er zit levenslang garantie op en dus maakte we er een dagje uit van superdagje was het ! Bedankt Bart en team tot de volgende keer .

Mariëtte willemsen

Zeer klantvriendelijk en mooie sieraden voor een leuke prijs

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Wij zijn langs gegaan om trouwringen uit te zoeken na een leuk gesprek te hebben gehad op een trouwbeurs. We zijn heel goed en professioneel geholpen. Vlak voor onze bruiloft- toen de ringen al gegraveerd waren- kwam de eerste lockdown en kon onze bruiloft niet doorgaan. We hebben nu een nieuwe datum en konden de ringen kosteloos opnieuw laten graveren. Top service!

Ilse Jonkers

Trouwringen op maat

Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

We hadden iets speciaals in het hoofd en dachten niet dat het voor onze trouwdag nog zou lukken. Tot we Knijn tegen kwamen en alles tot in de puntjes in record tempo werd geregeld. We zijn heel blij met onze ringen op maat waarbij steentjes symbool staan voor onze kids. De ringen mooi, de service buitengewoon goed en echt het gevoel dat klant koning is bij deze zaak! Bart en het hele team onwijs bedankt!!!

John & Jolien

Goede service

Rated 5 out of 5
15 september 2021

Als vaste klanten van Sjaak Knijn hebben wij twee jaar geleden onze trouwringen uitgezocht. Wij kregen toen een cadeaubon om in de toekomst een steentje in de ring te plaatsen. Na de geboorte van onze dochter hebben wij de bon ingeleverd. Nu ziet de ring er nog mooier uit.
Het vriendelijke personeel neemt altijd de tijd voor je en de sieraden zijn van zeer goede kwaliteit.

Dorien van Lieshoud