Over ons

Wij zullen onszelf aan u voorstellen…

Onze naam is Juwelier Sjaak Knijn en wij hebben een ringenmerk ontwikkeld dat staat voor hoge kwaliteit.

Albino Ringen is al meer dan 45 jaar een begrip in Noord-Holland.

Geschiedenis
Sjaak Knijn is begonnen in een boerderij aan de Middenweg 192 in Heerhugowaard. In ditzelfde pand is de huidige winkel nog steeds gevestigd.

Hij verkocht daarvoor trouwringen van andere merken maar hij zag dat hij een verschil kon maken door alles in eigen beheer te doen. Zo maken we vandaag de dag alles in eigen beheer, waardoor we de prijs laag kunnen houden en een betere kwaliteit kunnen waarborgen.

Over de kwaliteit van Albino
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij albino ringen zo wordt het goud nog werkelijk gesmeed. Het voordeel hiervan is dat er geen gietstolsels in kunnen komen en daarnaast is de ring van zeer sterke kwaliteit. Een ander voordeel van gesmeed goud is, dat het goud een mooie warme kleur uitstraalt.

Zo worden onze ringen gemaakt in een half-fabricaat fabriek. Samen met de klant ontwerpen we de Albino trouwring en daarna wordt dit ontwerp in het half fabricaat de basis gelegd voor jullie trouwringen. Als het half-fabricaat bij ons binnen is, werken we de ringen helemaal zelf af tot alles perfect afgewerkt is.