Kwaliteit

Kwaliteitsgarantie Albino Ringen
Van zuiver goud kan geen sieraad gemaakt worden. Het materiaal is te zacht en zou makkelijk kunnen vervormen.
Daarom wordt het vermengd met andere materialen waardoor de eigenschappen verbeteren.
Het mengsel wordt harder, en ook de kleur kan aangepast worden.

De hoeveelheid zuiver goud in het mengsel blijft uiteraard zeer belangrijk. In Nederland moet er minimaal 58,5 % puur goud zitten in het sieraad. Dit goudmengsel is beter bekend als 14 karaat goud.

Aan 14 karaat goud worden zilver en koper toegevoegd, hierdoor blijft de kleur van het goudmengsel geel. In roodgoud zit het vaste percentage goud, verder aangevuld met koper, zo ontstaat er een mooie warme rode/ rosé tint. In witgoud wordt er bij Albino Ringen gebruik gemaakt van palladium om het vaste percentage goud aan te vullen, een legering met palladium is kostbaar, maar heeft een duurzamere witte kleur. Dit witte metaal heeft de eigenschap om het goud witter van kleur te maken, het verwijdert de gele glans van het goud, en maakt het mengsel wit.

Als jullie op zoek zijn naar trouwringen van de beste kwaliteit, zijn jullie bij Albino Ringen aan het juiste adres. Onze trouwringen bestaan tot in de kern van de ring uit jullie gekozen materiaal, en door het gebruik van ons eigen goud, kunnen wij jullie een hoge kwaliteit ringen garanderen.

Onze ringen hebben een hoge hardheid en duurzaamheid.

Wat voor materiaal en welke kleurencombinatie jullie ook kiezen voor de trouwringen,
Albino Ringen is kwaliteit voor het leven!

 

Goudmerk
Al onze gouden ringen worden voorzien van een goudmerk.
Dit keuren van het goud wordt bij Waarborg Nederland gedaan.
Waarborg Nederland is een onafhankelijke onderneming op het gebied van het keuren van edelmetalen voorwerpen.
Hun expertise geeft u de garantie dat uw voorwerpen voldoen aan de wettelijke eisen voor de Nederlandse- en Europese markt.

U kunt het aantal karaat zien doordat we een Goudmerk in de ring stempelen met 585 (bij 14 karaats goud) en 750 (bij 18 karaats goud).