Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

september 2018

Trouwbeurs De Zoete Zee Medemblik

23 september | 11:00 - 16:00

Wie wint een complete trouwdag bij de trouwbeurs op Strandpaviljoen de Zoete Zee in Medemblik. Op zondag 23 september staat deze hippe locatie in het teken van trouwen. Van 11.00 tot 16.00 kun je je laten inspireren door diverse standhouders welke mee kunnen helpen aan jouw droomdag. Uiteraard is de entree gratis. Dus wat houd je tegen, laat je inspireren!! Wij van Albino Trouwringen zijn hier natuurlijk bij! komt u onze nieuwe collectie trouwringen ook bewonderen bij de trouwbeurs in…

Meer weten »

oktober 2018

Trouwbeurs Oranje Buiten

7 oktober | 11:00 - 17:00
Gratis

  Zijn jullie van plan om te trouwen? En zijn jullie opzoek naar een locatie centraal maar wel met een strandgevoel? Oranje Buiten is een officiële trouwlocatie! Kom een kijkje nemen op onze trouwbeurs en vraag om meer informatie aan onze weddingsplanner op locatie!

Meer weten »

Bruidsmodeshow Dani van Tol

19 oktober | 19:00 - 23:00
Gratis

Wil je vrijblijvend en in ongedwongen sfeer onze winkel en de nieuwste collecties van merken als o.a. enzoani, Maggie Sottero, St. Patrick & White One by Pronovias bekijken? Bezoek dan 19 Oktober onze huismodeshow in onze winkel in Hoorn! Wij van Albino Trouwringen zijn hierbij, om onze nieuwste collectie trouwringen ten toon te stellen! Komt u ook?

Meer weten »

november 2018

Wedding Winter Event

11 november | 11:00 - 16:00
Gratis

Organisatiebureau Njoy & Party organiseert in samen werking met Deining het Wedding Winter Event! Wij van Albino Trouwringen zijn erbij! u ook?

Meer weten »

Trouwbeurs Fort Westoever

18 november | 12:00 - 16:00
Fort Westoever, Westoever
Den Helder, Noord-Holland 1785PB Nederland
Gratis

Ook dit jaar staan we weer bij de trouwbeurs in Fort Westoever! Hier kunt u uw gehele trouwdag winnen! bent u erbij?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen